In samenwerking met Atento zorgen wij voor een onvergetelijk verblijf in Villa Estabon.

Even voorstellen
ATENTO de lokale partner van Villa Estabon op Curacao. ATENTO wordt geleid door José Hoekstra Reekers en zij is de lokale beheerder van de villa. Zij is al jaren woonachtig op Curacao. Wat kan Atento allemaal voor u betekenen?

Voor aankomst:
Misschien is het de eerste keer voor u dat u ons prachtige eiland bezoekt en heeft u specifieke vragen over het eiland, excursies, autohuur etcetera dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon of email. Het kan natuurlijk ook zijn dat u iets te vieren heeft op Curacao! Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of een familie reunie. ATENTO kan u van dienst zijn met aanbevelingen met betrekking tot catering, weddingplanner, babysitter etcetera.

Tijdens uw verblijf:
U ontmoet één van ons al op het vliegveld, wij verzorgen namelijk de transfer van het vliegveld naar de villa. Onze gasten ervaren het als zeer comfortabel dat ze direct van het vliegveld naar de villa worden gereden. Geen wachten op de huurauto of zoeken naar de accomodatie! Bij de villa aangekomen verzorgen wij de sleuteloverdracht en geven wij u informatie over de villa en haar gebruiken (zoals alarm en airconditioning).  ATENTO is 24 uur per dag bereikbaar en u kunt erop rekenen dat er adequaat zal worden gereageerd in spoed gevallen. Maar natuurlijk kunt u ook tijdens uw verblijf altijd bij ons terecht voor tips over restaurants, stranden en excursies. Bij vertrek nemen wij de sleutels van u over en brengen wij u weer naar het vliegveld. Onze taak is dat u zoveel mogelijk geniet van de villa, maar ook van ons prachtige eiland!

Kortom, voor al uw vragen en wensen kunt u contact opnemen met José!
 

Boek Villa Estabon

Een onvergetelijke vakantie in Villa Estabon boek je in 3 stappen:
Kies de gewenste nog beschikbare periode
Reserveer Villa Estabon door middel van het formulier op de volgende pagina
Wij nemen snel contact met u op om de boeking definitief te maken.

Snel boeken

Onze gegevens

Villa Estabon
Mamayaweg Kaya B 28
Curacao
T +31 (0)493 695 857
E info@villaestaboncuracao.com

Villa Estabon is een luxe accommodatie bestaande uit een grote vakantiewoning voor maximaal 8 personen & gastenverblijf voor 4 met prive zwembad & grote veranda in Curacao

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen