Gastenboek

November 2019

Lieve Loes en Arjan,

Wat hebben jullie een prachtig huis, hier op Curacao!
We hebben intens genoten van al het comfort dat Villa Estabon te bieden heeft en van het heerlijke zwembad.
Ook was het heerlijk om in het aparte gastenhuisje te kunnen slapen.
We hebben een paar dagen op het strand doorgebracht; Cabana Beach en Porto Mari. We hebben gesnorkeld bij Playa Grandi met schildpadden en zijn heel lekker uit eten geweest bij De Buurvrouw (absolute aanrader)! Hemingway en Mundo Bizarro, Heerlijk!

De bedden vonden we iets te hard, maar gelukkig konden we er een topper op het matras krijgen. Bedankt voor de oplossingsgerichtheid!

Groetjes, Maarten en Floortje

Reactie Loes en Arjan; Fijn dat jullie zo intens genoten hebben. Veel gasten vinden het, net als jullie, ook ideaal om apart in het gastenverblijf te kunnen slapen, terwijl de rest van de groep in het hoofdgebouw slaapt.
Wat betreft de bedden is erg persoonlijk. De éen wil een hard bed, de ander juist zacht. Wij hebben de meest gangbare bedden en dat zijn semi-orthopedische boxspringbedden. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een goede nachtrust.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

November 2019

Wat een fantastische villa. Ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Ieder een eigen slaap-en badkamer met airco. De plek van de keuken is goed gekozen, direct contact met je vrienden aan de hoge tafel in de porch. Een dutje doen, boek lezen kan ook prima op de heerlijke loungebank.

En wat een luxe, zwembad voor de villa. Ieder moment van de dag kun je hierin springen. De lovertjes (uit de zwaan) zullen jullie nog lang herinneren aan ons bezoek. Zon, wind en schaduw, voor ieder een plek om heerlijk te vertoeven.

Transfer van en naar het vliegveld, huurauto op eigen terrein en een prachtig uitzicht vanaf de villa. Winkels in de buurt, genoeg te zien op het eiland, dit is pas een zorgeloze vakantie.

En niet te vergeten: dat koude biertje in de koelkast :-)

Volgend jaar komen we terug!

Liefs Hans, Inge, Mike en Trudy


Reactie Loes en Arjan: Wij vonden het fijn jullie als speciale gasten te mogen ontvangen. De zwembadvrouw heeft al jullie sporen gewist. De lovertjes (glinsters uit de kapotte zwembad zwaan) zijn zo goed als verdwenen.
Laat maar weten wanneer jullie volgend jaar weer willen komen, dan wordt het bier voor jullie koud gezet.

 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Augustus 2019

Dear Loes, 
We had an amazing time in Curacao at your beautiful home. It was perfect for our group. Jose was so attentive and helpful every step of the way. Our family really enjoyed the pool and spent most of their time swimming and lounging. 

The location of your home was perfect - we were close to everything! 

Thank you so much for the accommodations! 


Marck A 

Apply Loes and Arjan: Great to hear you all had an amazing time. Thank you for this super review.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juli 2019

Beste Loes, Arjan, José,

Wat een fantastische villa.
Wij hebben m'z 12 heerlijk genoten.
Voor de trouwdag stond er een bloemetje, kaartje en bubbles klaar.

De Ooschand: Jeroen, Carola, Niek, Larena, Isa, Rens, Faziel, Marij, Nadiam, Farah, Jeroen en Nadia.

Reactie Loes en Arjan:  Fijn dat jullie hebben genoten en dat jullie het een fantastische villa vinden. Wat de attentie betreft "graag gedaan" en we wensen jullie nog heel veel gelukkige jaren samen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Februari 2019

Beste Loes, Arjan en José,

Wat een mooi verblijf! met zijn 12-en hebben we HEERLIJK genoten.
Heel fijn dat alles van top tot teen klopt aan het huis. Echt genieten.
Hartelijk ontvangen door José, onze vakantie ging goed van start!
Wat een eiland.... Mooie starnden en het zwemmen met schildpadden (Playa Grandi) was toch wel een hoogtepunt van de vakantie!
En de moedigsten van ons zijn zelfs de Christoffelberg opgeklommen... wat een hoogte! Het was zeer de moeite waard, een prachtig uitzicht over het eiland! Aanrader!!!
We komen zeker graag nog een keer terug.
Genoten!

Liefs ,
Huig, Alice, Jaco, Jacqueline, Elise, Elisabeth, Jaap, Martijn, GertJan, Julia, Tim en Rianne.

Reactie Loes en Arjan : Wat leuk, weer zo'n enthousiaste reactie ....en wat hebben jullie prachtige tekeningen in het gastenboek gemaakt.
Natuurlijk "zien" wij jullie graag terug. Er is nog zoveel te zien en doen op Curacao.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Februari 2019

My family and I had the pleasure of staying at Villa Estabon in February.  The house and pool were beautiful.  We had a great week there.  The kitchen was well stocked and the bedrooms were very comfortable.  There was such a nice breeze at the house all week.  Jose was fabulous and very helpful.  Hopefully we will get to come visit again.  

Family Cole

Reactie Arjan en Loes: We greatly appreciate that you too have taken the trouble to share your appreciation about our villa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Juli 2018

Beste mensen,

We hadden een fijn verblijf in het huisje. Het waren lekkere bedden om op te slapen. En het zwembad was TOP!
We zijn naar leuke strandjes geweest en hebben er gesnorkeld.
Met zijn twaalven zaten we het liefst in het zwembad. Het was een droom die uitkwam.
Vlak voor het huisje zagen we veel hagedissen. Het was heel leuk en ik vond die lange tafel ook wel grappig.
We hebben heel veel schorpioenen in het zwembad gehad (Smiley) en die moesten we er elke keer uitvissen.

Groetjes, Nikita (9 jaar)

Beste Loes, Arjan en José,

Onze kleindochter heeft op de voorgaande bladzijde al haar verhaal gedaan, hier is het vervolg.

Ruim een jaar geleden gingen we op zoek naar een locatie om ons 50-jarig huwelijk te vieren. (we waren niet de eersten, gezien vorige verslagen!)
De foto's en de daarop volgende correspondentie met Loes en Arjan resulteerde in een optie, en deze werd in het najaar van 2017 omgezet in een definitieve boeking.
We wilden er zeker van zijn dat we het feest in Villa Eestabon konden vieren. En nu is het juli 2018 en het feest is alweer achter de rug. En hebben we dat kunnen vieren met onze 2 dochters, hun partners en de 6 kinderen. Iedereen heeft genoten van het verblijf, de naam spreekt voor zich: "Esta Bon! "
Het heeft ons aan niets ontbroken en het zwembad was zoals verwacht, trekpleister nummer 1!

Beste Loes en Arjan, er volgt. nog een email als wij in Nederland zijn. Maar nu alvast een welgemeend: Hartelijk Dank voor alles.

Beste José, jij was altijd beschikbaar als we je nodig hadden, dank je wel!

Anneke en Hans

Reactie loes en Arjan: Beste Nikita, dank je wel voor de mooie tekening die je in het gastenboek hebt gemaakt. Jammer genoeg kunnen we die niet in dit verslag overnemen. We zijn erg benieuwd naar de schorpioenen die je hebt gevangen (knipoog)

We zijn erg blij te lezen dat Esta Bon wordt gebruikt door families die wat te vieren hebben. Dit was juist onze opzet van de indeling van ons paradijsje. Het doet ons goed dat we hierin geslaagd zijn. Hartelijk dank dat we ook jullie hebben mogen verwelkomen.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mei 2018

Beste Loes, Arjan en Jacobien,

Wij waren hier om onze 50-jarige bruiloft te vieren.
De eerste week met zijn zevenen, de tweede week met elf en de derde week met 6. En toen nog een paar dagen samen.
Curacao is voor ons bekend terrein. We woonden hier 4 jaren en kwamen regelmatig terug.
En het voelde opnieuw als thuiskomen.
Voor onze kinderen voelde het als het weer beleven van hun jeugd en voor de (5) kleinkinderen was het een paradijs. Vooral het mooie zwembad was voor hen een feest.
Het huis is echt geweldig.
Voldoende privacy met zoveel mensen en alles werkt perfect. We zouden geen verbeterpunten kunnen aangeven.
En altijd stond Jacobien direct klaar om ons te helpen als het eens nodig was.
De ligging van de villa is ideaal, vangt voldoende wind en ligt heel centraal voor de mooie baaien, supermarkt en andere bezienswaardigheden.
Kortom de villa over trof op alle punten onze verwachtingen.
We vertrekken maandag met pijn in ons hart. Dit zegt genoeg.

Bedankt voor alles dat jullie ons middels deze villa hebben aangeboden.

Hartelijke groeten van Ria en Dick Bode.


Reactie Loes en Arjan: heerlijk weer zo'n mooie ervaring te lezen en dat de verwachtingen  overtroffen zijn. Wij wensen jullie nog vele gelukkige jaren samen.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

April 2018

Liebe Gastgeber,

Wir haben hier 10 Tage unsere wundervollen Urlaub verbracht. Uns hat es an nichts gefehlt, es bleiben tolle Erinnerungen an die Zeit hier, das Haus, in dem wir zehr wohl gefühlt haben, die gastfreundliche Menschen, die Sonne, den Strand.
Wir danken auch José für die tolle Betreuung.
Wenn wieder Curacao; dann auch in der Villa Estabon.

Fraulein Forberg,  Brauer u. Hassel

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Februari 2018

Beste Loes, Arjan en José,

Wat een prachtige villa .... er is ons aan niets ontbroken, een heerlijk zwembad, mooie keuken, slaapkamers en badkamers.
Ook het gastenverblijf was perfect.
We hebben genoten van het eiland. We hebben het Westpunt verkend, naar Boca Tabla geweest.Op Santa Barbara een fotoshoot gedaan.
Helaas is ons verblijf wat korter dan gepland. Maar wij hebben genoten!!

Liefs Eef - Sabine
Roel - Paula - Luca - Sem - Mats
Lieke - Michael - Jax
Michael - Elle

Misschien tot ziens!

Reactie Loes en Arjan: Ondanks jullie triest vervroegd vertrek, hopen we dat jullie je kunnen vasthouden aan de mooie herinneringen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Januari 2018

Thanks again, we had a very relaxing & fun time in Curacao.

Mr. S. Peters from US.

Apply Arjan and Loes: Good to hear. You are most welcome next visit.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

December 2017

Beste José,

We waren hier maar 8 dagen, eigenlijk veel te kort.
Wat een prachtig huis is het, het heeft ons aan niets ontbroken.
Heerlijk zwembad / living room, prachtige bad- en slaapkamers.
Maar ook een heerlijk eiland.
Mambo Beach en Willemstad, Klein Curacao; alles was even leuk.
De mensen zijn hier even leif.
De BBQ is ook een topper om bij het huis te hebben, de mannen konden zich daar lekker op uit leven.
Ook de zon heeft ons verwend.

Vriendelijke groeten van vrienden uit Nederland: Sjaak, Hannie, Ad, Linda, Piet, Paula, Gert en Marian
heart Love Curacao


Reactie Loes en Arjan: José vertelde ons al dat jullie het in 1 woord Super vonden. Dat vinden wij ook en daarom hebben we het Estabon genoemd!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

November 2017

Dear Loes and Arjan,

We've enjoyed our stay with the family at Villa Estabon!
The last 14 days felt like absolute paradise 😎
Drving through the island with our favorite radio channel 88.3 - Rock Korsou - and visiting all the beaches.
Our favourite beach to see turtles was Playa Grandi but we actualy we haven't seen a beach we didn't love.
Some names for the visitors after us: Cas Abou, Jan Thiel Beach, Playa Lagun, Porto Marie and absolute highlight was visiting "Klein Curacao".
We were with the boat of Black and White and we had a nice BBQ on the boat.
Some other tips are to visit the Ostrich Farm, Willemstad ofcourse  Shete Boca.
Don't forget to wear comf. shoes when visiting Shete Boca.
Finally we loved the food especially at eating at the beach, some recommendations are Hemingway, Zeist, Boathouse and Ginger.
A big thanks for our stay at your beautiful house.

Familie Luijten

Reactie Loes en Arjan: Good to hear that you have experienced it as paradise and that your visit to Klein Curacao was very succesfull.
Thank you for being our guests.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Augustus 2017

Hello lovely people,

The last 21 days we have stayed in villa Estabon.....
Wauw..... we have enjoyed all of those days here.
A nice and local neighbourhood and very nice people around.
On this top you have a wonderful view over the nice nature.
Jan Thiel beach and Mambo Beach are around the corner, so as the good "truck-di-pann" foodcars.
Don't forget this nice swimmingpool at the house that we have used morning, afternoon & midnight!
The quad tour was amazing, we have driven all the way up to east coast, climbed on mountains, went to the Aloe Vera plantage and enjoyed the nice views.
Really nice people on this island. We recommend everybody to eat at Sea Sight Mambo Beach for a nice big red snapper or other good food they have.
We want to thank you for this beautiful place to stay.

Familie Joosten

Loes en Arjan: Jullie hoeven ons niet te bedanken hoor! Wij willen jullie bedanken dat jullie voor Villa Estabon hebben gekozen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


April 2017

Beste Arjan, Loes en José,

Wij hebben hier met zijn 6en heerlijk mogen genieten!
Wat een prachtige locatie, zwembad zelfs de zonsondergang kan je hier goed (vooral mooi) volgensmile.
Ook grote complimenten voor José, die telefonisch altijd te bereiken is.
Voor ons de eerste keer Curacao, maar zeker niet de laatste keer.

TIPS:
* Blue Bay Beach,
* Restaurant Bijna Thuis (zo goed als om de hoek)
* Vergeet je snorkel niet als je naar het strand gaat!
* Vreugdenhil - goede supermarkt.

Groetjes, familie Muthort/Kool

Reactie: Loes en Arjan: Leuk hoor die enthousiaste reactie en complimenten. Kom maar snel terug!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maart 2017

Hoi Loes en Arjan,

Het was een week genieten!!
Een week onthaasten, een week is te kort.
Lekker uitgerust en genoten van een mooi stukje (oud) Nederlnad.
Eten, drinken, slapen, kortom voldoende ingerdiënten voor een geslaagde vakantie!
So long!!!

Addie, Wilma, Eric, Jaco

Reactie Loes en Arjan: We vonden het leuk om jullie deelgenoot te maken van ons mooie plekje op Curacao!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Februari 2017

We hebben een geweldige vakantie gehad en de villa is fantastisch.
Curacao is geweldig, mooie natuur en prachtige stranden.
Vakantiedagen om nooit weer te vergeten.

Groeten uit Purmerend, Leidschendam en Amsterdam

Reactie Loes en Arjan: Hopelijk zijn jullie weer een keer in de gelegenheid om samen met jullie familie op Curacao door te brengen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Januari 2017

We zijn weer veilig thuis, het was een heerlijke vakantie.
Zo fijn dat we van jullie gastvrijheid hebben mogen genieten, een aanrader voor iedereen.

José en kinderen

Reactie Loes en Arjan: Wij vonden het ook erg leuk dat jullie ervoor gekozen hebben om  met het hele gezin jullie vakantie door te brengen in ons huis.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
November 2016

Hoera, ik word 35 jaar !!!
Tijd voor een feestje dus....en wel op een prachtig eiland, in een fantsatische villa.
De villa is echt geweldig.
Ruim, netjes en van alle gemakken voorzien.
8 heerlijke dagen hebben we hier doorgebracht.
De service van Villa Estabon is TOP!!
Dit paleisje zal ik vrienden en kennissen zeker aanraden.

We hebben genoten!

Bedankt Loes & Arjan en José.Danki Dushis's.

Fam. de Klonia/Burnett

Arjan en Loes: Nogmaals Gefeliciteerd en wat een toeval dat jij jouw 35ste levensjaar viert in villa Estabon die nu 5 jaar geworden is.
Fijn dat het een geslaagd feestje was.smile


........................................................................................................................................

September 2016

Beste Arjan en Loes,

Het was ons een waar genoegen om 14 dagen te mogen genieten in dit paleisje.
Super service, altijd heerlijk eten en de mooiste stranden/plekjes bezocht.
Zeer zeker voor de herhaling vatbaar.

Fam. van Rhijn

Arjan en Loes: Jullie hadden hier al heel erg lang naar uitgekeken en nu is het helaas alweer voorbij. Kom maar gauw terug!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Augustus 2016

Beste Arjan en Loes,
We hebben 14 dagen heerlijk kunnen genieten van Dushi Curacao. Ook jullie mooie villaEstabon heeft hier voor een groot gedeelte aan bijgedragen.
Bedankt voor het extra stukje service dat jullie aan ons verleend hebben op deze laatste dag in de villa.
José, jij ook bedankt voor al je goede zorgen!

Familie Groenenboom
Aad, Monique, Menno, Amy, Wouter en Kelly

Arjan en Loes: Jullie ook heel erg bedankt voor de attentie die jullie hebben achter gelaten. Proost!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Juni 2016

Beste Arjan en Loes.

We hebben een supervakantie gehad en zijn volledig tot rust kunnen komen in jullie mooie huis!
Volledig uitgerust kunnen wij er weer een seizoen tegenaan.

Groetjes,
CvG12, SaS18, BvV34, CL26 en JV11.

Arjan en Loes: Fijn hoor dat het jullie zo goed bevallen is. We hopen dat jullie in het nieuwe seizoen heel veel mogen scoren.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben 10 dagen een ontzettend fijne tijd gehad.
Bedankt voor alles!!

Groetjes uit Fiesland,
Geert, Janny, Teake, Letty, Sieberen, Akkie, Maaike en Sjouke Geert

Arjan en Loes: Graag gedaan!! En hopelijk tot een volgende keer.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
April 2016

Het was een hysterische week, maar hier goed tot rust kunnen komen.
Zeker van plan terug te komen voor nog meer zon en om mooie herinneringen te maken.
Pluspunten voor het zwembad en de BBQ.

Bedankt voor het fijne verblijf.

gr. B. Brave

Loes & Arjan: Graag gedaan heren. Dat jullie nog vaak op Curacao mogen optreden.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maart 2016

From our 2 families to you,
Thank you for a wonderful home away from home.
The open air floor plan made for great interacting space with cool breezes to heel you comfortable.
Birdy, leguana, we even saw octopus under water (not in the pool, when snorkling)
And thank to you who ensured smooth transition.

Bensons + Hildebrands

Loes & Arjan: Good to hear about your experience of the open air floor plan. We agree that is a great PLUS.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maart 2016

Superbe séjour! la villa est magnifique. Ce fut tres agréable.
Merci Curacao et Villa Estabon.

Mylène,
Quêbec, Canada

The Seguin family thanks you for the wonderfull week at plus 30°C. Now the hugly reality will it us at minus 30°C.
You have a beautifull place and ejoyed every minutes.

Loes et Arjan: Merci a apprécié.Nous avons été plus qu'heureux de vous aider pour des vacances agréables sur Curaçao.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Februari 2016

Beste Arjan en Loes.

Ondanks het feit dat we met 5 personen waren,i.p.v. de geplande 8, was het een heerlijke vakantie.
Het huis is top! We zijn vaker geweest, maar dit is het beste huis!
Ook de schoonmaak met handdoeken en badlakens verwisseld, maakte het geheel nog aangenamer.
We hebben genoten.
Heel fijn dat we de laatste dag wat langer mogen blijven

Meryam, Guy, Maarten en Bart.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beste Arjan en Loes,

Ik heb een heerlijke vakantie gehad.
Het huis staat op een goede locatie met niet te veeel wind en niet ver van Willemstad.
Heerlijk zwembad en fijne ligstoelen.
We hebben een paar keer gebarbequed en waren erg blij met de schoonmaak en handdoeken.
Ik kom hier zeker graag nog een keer terug.

Groetjes,
Christa

P.S. We waren erg blij met Mike op de heenweg, want anders hadden we het huis nooit zo makkelijk gevonden.

Reactie Arjan en Loes: Wat fijn dat jullie, gezien de omstandigheden, hebben kunnen genieten van jullie vakantie en natuurlijk Super te lezen, dat jullie dit als "beste Huis" hebben ervaren.
We doen ons best dit zo te houden en we hopen in de toekomst de GEHELE familie te mogen verwelkomen.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Januari 2016

Dag Arjan en Loes,

Voor de 5e keer weer heerlijk uitgerust op het bekende plekje!
Het voelt al als "thuis"komen.
Dezekeer voor 3 weken, waarvan de 1e 14 dagen met onze vrienden.
In tegenstelling tot andere jaren, volledig droge tijd gehad, veel wind, weinig muggen, soms stof. Ook dat was een herinnering van vroegere tijden!!

Met hart groet, Rikus en Greet P.

Voor de tweede maal hebben wij mogen genieten van dit stukje paradijs.
Het is ongetwijfeld een heerlijk oord met alle privacy.
José bedankt voor de speciale service (KLM).

Hartelijke groeten, Wim en Lidy

Reactie Arjan en Loes: We voelen ons al een beetje familie met jullie!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

December 2015

Dear hosts,

We enjoyed the X-mas and very sunny days here in Curacao and in Villa Estabon. We were two families and together nine people staying here.
The villa was very nice and we enjoyed a great deal.  Especially we enjoyed the colourful birds, beautiful flowers, swimming pool, greta facilitieto cook & grill!!
We will come back for sure!

Love from us all.

Emmi, Laura, Anni, Vilma, Jorma, Pia, Olli

Reply form Loes and Arjan: You were our first guests from Finland. We enjoyed your lovely mail communication and we are glad that everything fullfilled your expectations.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

November 2015

Dear Hosts!

Thanks a million for providing this beautiful home.
We had a blast!

The Marriots/Rormely's? Tuckers

Reply Arjan and Loes: Good to hear that you had a splendid time.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oktober 2015

Beste Arjan en Loes,

Hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid en het beschikbaar stellen van jullie prachtige villa!
We voelden ons hier vanaf de eerste minuuut thuis, gewoonweg TOP!
Tip: Koop een, in de ochtend gevangen, Blackfin Tuna bij Captain Goodlife bij Playa Santa Cruz en vraag of ze die in mootjes hakken. 's Avonds naar smaak bereiden en groenten toevoegen in aluminiumfolie. FF 10-15 minuten op de grill..... Heerlijk!

Lieve José,
Bedankt voor alles! Erg fijn dat we je altijd konden bellen als er iets was en dank voor je tips!

10 out of 10!!

Martijn, Shi & Christian

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Augustus 2015

Wat een fantastisch huis hebben jullie hier. Van alle gemakken voorzien. We hebben met 10 man erg genoten.
Handig dat gastenverblijf i.v.m. 3 gezinnen.
Zeker het zwembad is goed gebruikt.
Mijn 50ste verjaardag is een onvergetelijke dag geworden.
José had een kok geregeld, duis wij voelden ons echte VIP's.
Er werd uitstekend voor ons gekookt, daarna een muzikale afsluiting. Ook waren bij aankomst de bestelde boodschappen aanwezig. Als er iets was stond José voor je klaar.
We hebben met zijn allen een fantastische vakantie gehad en genoten van het mooie vriendelijke eiland.
Eigenlijk was de vakantie te kort.

Groetjes, Frans, Monique, Mariska, Martijn
Peter, Sharon, Nick en Dylan
Sjef & Marie-Jocé

Reactie Arjan en Loes: Leuk he? Als je op deze manier je 50ste verjaardag mag vieren.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Juli 2015

Beste Arjan en loes,

Het zit er weer op voor ons, 3 weken in Villa Estabon.
Super mooi huis, heerlijk zwembad, waar de kids 's avonds nog even insprongen.
Ook overdag natuurlijk ruim gebruik gemaakt van het zwembad.
Het alarm werkt i.i.g. ook goed wink. Niet handig om nog even terug te lopen, omdat je iets vergeten bent! Was luid en duidelijk!!
Aanrader: eten bij het Boathouse, super ligging en lekker eten en een hele aardige bediening.
Klein minpuntje: blaffende honden 's avonds en 's nachts.
De straathonden lopen langs de hekken en dagen de honden uit. Op zich een leuk gezicht om dat te zien, maar niet als je wilt slapen.
Grote hulp bij vragen is José, staat altijd voor je klaar.

Groetjes, familie Roos uit Hellevoetsluis

Reactie Arjan en Loes: Het is bij ons ook een keer gebeurd dat we zonder er erg in te hebben even terug naar binnen wilden lopen, terwijl we net daarvoor het alarm aan hadden gezet.
Veel bewoners van Curacao hebben een hond en als er dan een keer een straathond voorbij wandelt dan lijkt het net of ze even elkaar wat willen vertellen. Gelukkig zijn ze dan kort van stof.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
July 2015

This house was a great place for our group of 12 (some family and all friends) to hang out & chill.
We loved hanging out in the pool for hours at the time!
We visited a lot of the different beachesas well as "Klein Curacao",
We took the Mermaid Cruise to Klein Curacao. it was fantastic - great for a lazy day on the beach.
We also took a morning to sight see off-road. We used Cervon Gata Rentalls and went onm a 3hr adventure.
Great outing if you're looking for something other than beach.
We loved the house and the convenience of being able to cook dinner most nights & just be together.

Our only recommendation would be more light for the kitchen (but that's it)
Thank you again! We had a great time.

heart Michelle & Yvette, Jaime and Kristina, Amy and Joey, Shane & Ashley, Annette & Christine, Christy & Rusty

Reply owner Arjan and Loes: Super to hear that you loved the house and Curacao so much. We have not realised that the lighting in the kitchen , besides the lighting on the walls and spots above the cooking island, is insufficient. Thank you for your remark, we have a look at it.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11 juni 2015

Beste Arjan en Loes,

Bijna 2 weken hebben wij mogen genieten van al het moois wat Curacao en jullie huis te bieden hadden.
12 dagen lang zon, zee, heerlijk eten, en op zijn tijd een drankjesmile.
Wij kunnen het huis, maar zeker ook Micke, onze trouwe chauffeur aan iedereen aanbevelen.

Bedankt voor alles, en tot ziens?
Peter en Elles, Arjan en Marjo

Reactie eigenaar Loes en Arjan: We hopen dat jullie je leven lang terug kunnen kijken op deze voor jullie bijzondere reis en wensen jullie voor de toekomst heel veel geluk samen
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
April 2015

Dear Arjan and Loes,

Thank you for lending us youur house, it was a real pleasure, the rooms were great and the pool was amazing.
I had a great time, thank you Andrea, (13 years old)

Dear Arjan and Loes,
First time in Curacao and trully enchanted by what you offer. Your charming house was a perfect spot our two famiies to spend, a wonderful vacation. Everything was as we read on your website.
The welcoming smile and care of José makes it even more enjoyable.
Thank you for sharing your house with us.

Anne, Pierre

I loveheartvilla

Arjan and Loes: We hope that you loved your first visit sooooo much, that we can welcome you back.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maart 2015

Het huis was voortreffelijk, het zwembad voor onze kleine man Aidan (3) een geweldige belevenis.
Alles prima in orde. Ook het weer was ons gunstig gestemd.
Voor herhaling vatbaar.

Remco/Anouk, Aidan, Oma Dini en Opa Peter

Reactie eigenaar Arjan en Loes:  Dank u wel voor uw positieve reactie en wat leuk dat de kleine het zwembad ook zo geweldig vond. Hopelijk komt u snel eens terug.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Februari 2015

Heerlijk verblijf, groet José (toevallig he!)
Heerlijk hier! groetjes, Ellen
Genoten! Het was thuiskomen!, groetjes Amanda
Heerlijk verblijf, groeten (sorry naam onleesbaar)
Masha Danki shades
Wat een fijn verblijf en een goede service van José, Groeten Jeroen van de G.

Reactie eigenaar Arjan en Loes: Het blijft ons goed doen dat onze gasten het ook een heerlijk huis vinden.
Amanda maakt ons wel een beetje nieuwsgierig met haar opmerking "het voelt als thuiskomen".!!!???

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Januari 2015

Beste familie,

Wat hebben we met 11 personen genoten van jullie heerlijke Villa! Het ontbrak ons aan niets...Complimenten!
Heerlijke strandjes zijn "Kokomo Beach" en "Playa Laguna".
We hebben een heerlijke tijd gehad met vanzelfsprekend prachtig weer.

Hartelijke Groeten,
Ton en Bettina

P.S. José, hartelijk dank voor de goede zorgen en service.

Reactie Loes en Arjan: dank u wel voor de complimenten, hopelijk tot nog eens

.............................................................................................................................................

December 2014

Beste Arjan & Loes,

Voor de 4e keer hebben we genoten van jullie huis, heerlijk!
En wat een leuk welkom, de kerstboom stond opgetuigd!
"Bij Blauw " is een echte aanrader! Was er vroeger niet.
Natuurlijk, dus zo is er altijd weer iets  nieuws!
Bij gezondheid hopen we volgend (of dit) jaar terug te komen, maar dat regelen wel met José!

Met vriendelijke groet van ons beiden,
Riekus en Greet

P.S. Arjan, wat heb je de tafel keurig gelakt!!

Reactie van Loes en Arjan: Beste Riekus en Greet, hartelijk dank voor jullie berichtje en we hopen dat jullie de volgende keer weer kunnen genieten van het Dushi Korsou.

.............................................................................................................................................

Oktober 2014

Hoi Arjan en Loes,

Ook wij hebben genoten van jullie fantastische villa op dit zonovergoten eiland!
We zullen er met veel mooie herinneringen aan terug denken en gaan met weemoed terug naar het Brabantse land!

Aanrader diner bij Pirate Bay en lunch op het Porto Marie strand (ossehaas salade ..hmm)

@ José.
Bedankt voor je goede zorgen! We hebben fantastisch genoten in deze villa.

En...Dirk heeft wat koraal opgedoken en achter gelaten bij zwembad.

Ome Trui, Dirk en Jessica, Peter, Marleen, Anouk en Niels, Lotte, Deen en Gijs

Loes en Arjan: Als we op het eiland zijn gaan we ook altijd een keer naar Pirate Bay en denk dat we de volgende keer ook maar eens de ossehaassalade gaan proberen bij Porto Marie. Bedankt voor de tip.

..........................................................................................................................................

Oktober 2014

Beste Arjan en Loes,

Wij waren voor de 4e keer op Curacao, de eerste keer in jullie prachtige luxe villa. Een super goede keus voor ons en onze kinderen.
We zullen het iedereen aanraden.

Hartelijke groet, 

Familie Cools

José, jij ook bedankt voor al je goede zorgen, boodschappen en dergelijke.

Loes en Arjan: Voor het lustrum op Curacao bent u weer van harte welkom. Fijn dat u genoten heeft.

...........................................................................................................................................

Augustus 2014

Beste Arjan en Loes,

Wat een fantastisch huis hebben jullie hier op Curacao. We hebben met onze kinderen en aanhang echt genoten.
De tijd is omgevlogen. We hebben veel gezien en heerlijk gegeten bij een aantal restaurants.
Aanraders: Gouverneur, Scuba Lodge, Ford Nassau, Brakkeput Mei Mei.
Dolfijnen zwemmen is top en buggy tour is ook leuk!
Prachtige strandjes en dan thuiskomen in jullie villa was echt een genot.
Dus onze hartelijke dank.
                                               Groetjes, Jan, Ellen, Rick, Denise, Bas en Marjolein

En ook hartelijk dank José Reekers voor het uitstekend verzorgen van onze schoonmaak, schoon beddengoed, handdoeken, de eerste boodschappen, auto verhuurd, enzovoort... TOP! 

Loes en Arjan: We zijn het helemaal met jullie eens. Een heerlijk eiland om te genieten op het strand en heerlijk eten in diverse restaurantjes. Op het eiland is genoeg te doen om je goed te vermaken.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juli 2014

Wat hebben we genoten van jullie geweldige villa.  Mijn 50ste verjaardag hier gevierd, extra speciaal gemaakt door de voorbereidingen van José (Atento), die alles goed geregeld had voor mijn kids en vrienden, om mij extra te verrassen. Heerlijk gegeten bij Gaucho's, Zanzibar, Mei Mei etc. en ook bij de Snackbar heerlijke bami, nasi en stoba gehaald!
Het was fantastisch!

Sarah, familie en vrienden

Loes en Arjan:  Met alle verrassingen zal u uw verjaardag niet gauw vergeten!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
April/mei 2014

Genoten van een fantastische tijd op Curacao.
In 14 dagen veel kanten van het eiland ontdekt.
Beste Tip: blijf vooral veel "thuis in Villa Estabon!
Waar het wel steeds weer zalig "thuis" komen was.
Heerlijk huis en vriendelijke service.

Dank en tot ziens.

Familie Koopman , Dienaar & Co.

Loes en Arjan: Dank jullie wel voor het berichtje. We herkennen het gevoel. Aan de ene kant wil je veel van het prachtige eiland zien en aan de andere kant wil je zoveel mogelijk van het fijne huis genieten.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

April 2014

We really enjoyd our week in your house.
It is a prefect place for all of us, ranging the age of 22 months to 75 years.
Thank you.
Nina, Kristoffer, Viktor, Mally, Laso, Franz, Christa, Max and Arnoud

Loes and Arjan: we hope we can welcome you again.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maart 2014

Cijfer: 9.0

Prachtige villa wat je op de plaatjes ziet is in werkelijkheid nog mooier en comfortabeler.  Daarbij ook nog is een uitstekende service dus echt een aanrader voor een gezellige en zonnige vakantie met vrienden of familie op het prachtige curaçao

Party Waanders

Loes en Arjan: Ook deze reactie doet ons goed, we blijven ons best doen.
................................................................................................................

Februari 2014

Het is al weer de derde keer dat we genoten hebben van uw huis! Heerlijk vrij, lekker op de wind!
Het is voor ons een beetje thuiskomen, we hebben hier gewoond van 1972 tot 1985, vandaar.
In december a.s. hopen we weer van het huis te mogen genieten.

Met hartelijke groet,
Echtpaar Pilon.

Loes en Arjan: We vinden het Geweldig dat ons huis "uw thuis" is geworden.

........................................................................................................

Januari 2014

Heerlijke tijd gehad in Villa Estabon, samen met onze vrienden.
Veel gezien van Curacao en oude herinneringen opgehaald uit de 80ge jaren.
Het was elke keer weer een genot om na een uitje terug te keren in Villa Estabon.

Echtpaar van de Steeg

Arjan en Loes: Fijn dat u zo genoten heeft.
.....................................................................................................

December 2013/Januari 2014

Kerst & Oud&Nieuw hebben we gevierd in jullie prachtige huis.
Van alle gemakken voorzien.
Jammer dat we na ruim 2 weken de zon en Curacao weer moeten verlaten.......
Mooie herinneringen nemen we mee terug naar huis.
We komen graag nog eens terug.

Familie Kooiman

Arjan en Loes: Het doet ons goed te lezen dat u het zo naar uw zin heeft gehad en uiteraard bent u altijd welkom.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

November 2013

Leaving tomorrow, spend 2 weeks here with kids, 2 grankids, eleven people total.
Everybody loved it, great house and pool off course (especially kids).
Had Thanksgivingdinner (no Turkey!) prepared by chef Aran van der Water. Fantastic and relaxing! No dishes to do.
Beaches and snorkling and diving great......
Island a bit difficult to navigate. Lack of roadsigns.
José fantastic help, always there for us, when we needed something!

Family Dekker

Arjan en Loes: Thank you for your review, We really appreciate it.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

November 2013

We hebben het SUPER gehad!
Geweldig huis, goede service!
We waren hier met 11 personen.
Mooi eiland en mooie stranden.
Best genoch!

Familie Bouwer

Arjan en Loes: super zo'n reactie, helaas weten we niet hoe we dat in het Fries moeten schrijven

 

Boek Villa Estabon

Een onvergetelijke vakantie in Villa Estabon boek je in 3 stappen:
Kies de gewenste nog beschikbare periode
Reserveer Villa Estabon door middel van het formulier op de volgende pagina
Wij nemen snel contact met u op om de boeking definitief te maken.

Snel boeken

Onze gegevens

Villa Estabon
Mamayaweg Kaya B 28
Curacao
T +31 (0)493 695 857
E info@villaestaboncuracao.com

Villa Estabon is een luxe accommodatie bestaande uit een grote vakantiewoning voor maximaal 8 personen & gastenverblijf voor 4 met prive zwembad & grote veranda in Curacao

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen